Stop med at tælle antallet af besøgende manuelt og nyd i stedet fordelene ved Slim Access

Din hjælpende hånd under den aktuelle pandemi

SLIM Access er et højteknologisk produkt, der tæller antallet af besøgende i lokalerne. SLIM Access garanterer, at det maksimale antal besøgende i et lokale eller en butik følges, at retningslinjerne i forbindelse med COVID-19 er sikret, og at bøder eller tvangslukning forhindres.

SLIM Access er i øjeblikket meget aktuelt på grund af den aktuelle pandemi. Følg begrænsningerne ved at bruge SLIM Access, som på en enkel og sikker måde sikrer, at det maksimale antal mennesker i bygninger følges. Læs mere om dette nedenfor.

TYDeLIG KOMMUNIKATION

SLIM Access udsender et grønt lys, hvis der er plads nok til, at folk kan besøge lokalerne eller butikken. Når det maksimale antal personer overskrides, udsender SLIM Access et rødt LED-lys og et hørbart signal. Baseret på lyset og signalet advares både den besøgende og personalet om, at det maksimale antal besøgende er overskredet.

MODULÆR & kan udvides

SLIM Access kan tilpasses butikkens og de besøgendes ønsker og behov. Det er muligt at justere SLIM Access med flere udvidelsesmuligheder, for eksempel: en desinfektionsdispenser, integration af en scanner, en ekstra berørings- eller infoskærm til interaktiv kommunikation eller med en ekstern hardware, såsom en indgangsgate.

TILSLUT, OG DU ER I GANG

SLIM Access er udstyret med hjul og er således let at flytte. Anbring den, tænd den, og du er i gang. Ingen softwareinstallation er påkrævet til faktureringssystemet for besøgende. Det maksimale antal besøgende kan let ændres via en knap på bagsiden. Dette gør det muligt at ændre det maksimale antal besøgende på et øjeblik.

STILRENt DESIGN

Det fleksible design sikrer, at produktet kan bruges i butikker, barer, biblioteker, fitnesscentre og andre offentlige rum

SLIM Access med en display som visar antalet besökare i butiken och maxantalet
KONFIGURATION

SLIM Access er konfigureret og klar til brug. Justeringer kan foretages på stedet via hovedkontrol elementerne på enhedens bagside. Ved hjælp af knappen kan du nemt justere antallet af besøgende eller nulstille enheden.

STRØMFORSYNING

SLIM Access er tilsluttet en 220V stikkontakt med et 1,5 meter strømkabel. SLIM Access kan også gøres 100% fleksibel ved hjælp af et genopladeligt batteri (ekstraudstyr). Ved hjælp af batteriet kan SLIM Access bruges en hel dag uden opladning.

PLACERING

SLIM Access-sensorer kan placeres på venstre, højre eller begge sider af enheden, hvilket gør det muligt at placere SLIM Access nøjagtigt, hvor du vil, både ved siden af ​​eller midt i en døråbning. Efter placering er SLIM Access stabiliseret med de justerbare fødder.

STYRING

SLIM Access giver hurtig og nøjagtig detektion med infrarøde sensorer. Sensorerne reagerer hurtigt uden forsinkelse. Der er ikke behov for at installere yderligere reflektorer eller sensorer. SLIM Access er således en enkeltstående enhed, hvor alle funktioner allerede er implementeret og interageret.

VAND AFVISENDE

SLIM Access tåler stænk, men anbefales ikke til permanent udendørs brug.

Om produktet

SLIM Access er en kundetæller, der arbejder intuitivt og kan udvides med forskellige moduler for at tilpasse sig det miljø, den befinder sig i.

Det digitale kundebogføringssystem fungerer uafhængigt og kan implementeres uden kompliceret installation. SLIM Access er en kompakt løsning, der med en valgfri batteripakke er nem at flytte og dermed kan bruges forskellige steder. Produktet er derfor flekkundetæller ved forskellige begivenheder inden for for eksempel sport og musik.

Som en del af SLIM-serien vil SLIM Access i fremtiden kunne udvides med en skærm til digital kommunikation, f.eks. Til sundhedsundersøgelsesformål.

Största fördelen med SLIM Access är att den är enkel och smidig. Våra kunder känner sig trygga med produkten, vilket ökar butikens förtroende under pandemin. Ett stort plus var att SLIM Access kunde levereras inom 14 dagar, vilket inte kunde mätas mot andra distributörer. 

Thomas Sannelius

ICA Supermarket Bankeryd

SLIM Access med en display som visar antalet besökare i butiken och maxantalet

Restriktioner

COVID-19 har ændret samfundet, og der er truffet foranstaltninger til at afværge pandemien. Fra ubegrænset adgang til offentlige offentlige rum til nu begrænsede rum med et reduceret maksimalt antal personer.

Begrænsninger med hensyn til det maksimale antal besøgende på bygninger kan udvikle sig, og vi skal sikre og være godt forberedt på fremtidige pandemier og katastrofer. På nuværende tidspunkt er butikkejere, restaurantejere og andre iværksættere forpligtet til at bruge en eller anden form for gæsteadministration for at overholde begrænsningerne. Begrænsningerne er noget, som iværksættere selv skal være ansvarlige for for ikke at risikere bøder eller andre sanktioner.

I detailhandelen håndterer mange iværksættere antallet af besøgende ved at indføre obligatorisk shopping med en indkøbskurv eller kurv og kan derved kontrollere, at det maksimale antal mennesker i lokalerne følges. Dette fungerer ikke for alle butikker, men i nogle butikslokaler kan personalet i stedet fungere som inspektører eller inspektører. Dette er dyrt for mange virksomheder, da arbejdskraft og færdigheder går tabt.

Det findes der en en fleksibel og omkostningseffektiv løsning på, som kan bruges både nu og i fremtiden.

Send din forespørgsel på SLIM ACCESS I DAG

  • Let at bruge
  • Hurtig og præcis
  • Interaktion med LED og lydkommunikation
  • Kan udvides
  • Omkostnings- og energibesparelser
  • GDPR-kompatibe