Nordic Retail Solutions

Hos Nordic Retail Solutions ønsker vi at skabe en bedre forretning for vores kunder ved at kombinere tekniske løsninger, der fører til øget salg, reducerede omkostninger, effektivisering af personale og flow, samt skabe en bedre shoppingoplevelse. Vi er blandt andet Nordisk distributør af Skan Retails produktsortiment inden for interaktive kiosker og kasseløsninger.

NRS tilbyder løsninger til bl.a detailhandelen. Vi tilbyder alt fra interaktive kiosker til digitale besøgstællere. Vi kan være hjælpe med hele processen, lige fra at afdække jeres reele behov, til installation i jeres butik eller lokaler. Nedenfor finder du nogle af de løsninger, vi tilbyder. Ønsker du at vide mere, så kontakt os allerede i dag.
Nordic Retail Solutions er et dansk firma med en filial i Sverige. Hos NRS har vi alle mangeårig erfaring med detailhandelen fra både leverandør og kundesiden.

På grund af de nuværende omstændigheder i forbindelse med COVID-19 distribuerer vi også produktet SLIM Access. SLIM Access er en kundetæller, der kontrollerer antallet af personer i en butik eller lokaler. Vores kunder sparer således tid og personaleomkostninger, samtidig med at vi følger de nuværende begrænsninger for det maksimale antal kunder i butikken og undgår sanktioner.

VORES TEAM

Ulrik Kromann

Partner

Kasper Nissen

Partner

Robert Bejdén

Sales Representative Sweden