En människa pekar med sitt finger på en touch-skärm som säger
Skärm som säger

Lav et godt første indtryk

Som virksomhedsejer er det vigtigt at modtage og se sine gæster og byde dem velkommen på den bedst mulige måde. Ved hjælp af DIGITAL RECEPTION kan du nemt vise, hvem du som virksomhed er og modtage dine gæster på en nem måde. Når du bruger DIGITAL RECEPTION, behøver gæsterne ikke blive mødt af en tom reception og kan i stedet nemt guides via skærmen. Giv et moderne og professionelt første indtryk!

Tag hånd om og informer dine gæster

Giv gæsten de nødvendige reservationsoplysninger, såsom parkeringspladser og Wi-Fi-adgangskoder, på en jævn og effektiv måde ved hjælp af DIGITAL RECEPTION. På denne måde får gæsten al den information, han har brug for, uden at støde på problemer.

Integritet og GDPR

Undgå fysiske papirlister og udfylde formularer. Spar tid, og lad DIGITAL RECEPTION automatisk udfylde papirarbejde for dig, mens du følger GDPR-retningslinjerne. Derudover informeres virksomhedens ansvarlige straks via vores tilknyttede app, hvis en kunde har brug for hjælp, eller hvis der skulle opstå en nødsituation.

Effektiv, sikker & hurtig

Jeres kunder er et meget værdifuldt aktiv, så I ønsker at behandle dem med omhu. Med DIGITAL RECEPTION kan I netop det! Du kan sende professionelle invitationer, med alle de virksomhedsoplysninger de har brug for, før de besøger jeres virksomhed.

Derudover kan dine receptionister fokusere på at byde dine kunder velkommen, i stedet for at bruge tid på at udfylde papirformularer. Så stop med at lade unødvendige modtagelsesopgaver tage jeres dyrebare tid ved hjælp af DIGITAL RECEPTION, og lad i stedet besøgende ledelse være sjov, effektiv og sikker.

En kvinna sittandes vid en dator med ett receptionssystem öppet
En kvinna sittandes vid en dator med ett receptionssystem öppet

App & webportal

Administrer dine besøgende på forskellige måder med vores tilknyttede app og webportal. Du kan registrere, ændre og få et overblik over dine besøg og møder, uanset hvor du er

Installer appen på din telefon, og hold dig konstant informeret. Yderligere funktioner, såsom ulykkes- eller nødmeddelelser og et oversigt over besøgende, hjælper med at opretholde din virksomheds sikkerhed.

Vil du vide mere? Kontakt os i dag